Viikko Simpsiön SM-kisoihin

Kirjoittanut Mikko Knuuttila 27. elokuuta 2017, klo 09.59

Hetkeen ei ole tullut tänne kirjoiteltua, vaikka kesän aikana on tapahtunut kaikenlaista urheilun saralla. Kevään jälkeen loppukauden tavoitteet laitettiin syksyn SM-rupeamaan, joka alkaa viikon päästä Lapuan Simpsiöllä pidettävällä SM-pitkällä.

Kesäkuussa juostiin Jukolassa taas kelpo juoksut ja oltiin lopulta viime vuoden tapaan 14. Tavoitteet oli 10-sakkiin, mutta muutamalla osuudella ei ollut paras päivä, joten joukkuesuoritus ei lopulta riittänyt aivan sille sijalle mihin haluttiin. Jukolan jälkeen itselle tuli sairastelujen takia pakollinen "lepoviikko", jonka aikana ainakin lihaksisto ja pää pääsivät palautumaan ja mies oli valmis rakentamaan kovaa kuntoa syksyä varten.

Kesällä tuli mm. käytyä viikon leirillä Syötteellä Karppisen Aleksin kanssa, juostua Fin5-rastiviikolla 6. sijalle, leireiltyä 8 päivää Norjassa ja käytyä useampi mukava kylähölkkäkisa. Myös Jyränvuoren mäkitestissä laitettiin ennätykset uusille lukemille, 10:30, joka on 4 sekuntia parempi kuin viime syksyinen Eetun kanssa juostu testi. Tällä kertaa juoksin aamulla myös 3000m ratatestin Hervannan kentällä, jonka tulos ei täysin miellyttänyt, 9:27. Olosuhteet olisivat voineet olla paremmat ja uskoisin ryhmäjuoksussa 9:10-9:20 olevan lähempänä nykykuntoa.

Tosiaan, viikko Simpsiön kisoihin ja tilanne tällä hetkellä näyttää hyvältä. Kaikki suunnitellut harjoitukset on saatu tehtyä viimeisinä viikkoina, eikä kompromisseja ole jouduttu tekemään. Viime vuonna sijahan oli 19., mikä ei paljoa mieltä lämmittänyt. Nyt tavoitteena on suunnistaa eheämpi suoritus ja toivoa, että se riittää 10:n parhaan joukkoon. Luotan kunnon kuitenkin olevan kovempi kuin viime vuonna, jolloin valmistautumista haittasi kaatuessa kolhittu polvi.

Kisasivut:

http://www.virkia.org/sm2017


Menossa mukana


Nouski

A. Lamminmäki Oy

Kaukomaalaus Oy

Ocio Oy