Nouski Jukolassa

Kirjoittanut Mikko Knuuttila 10. kesäkuuta 2016, klo 19.39

SM-Keskimatka Anttolan Neitvuorella oli ja meni. Karsinta oli toiveita herättävä, kun olin helpolla juoksulla oman erän 3. ja myös neljä muuta nouskilaista pääsi finaaliin. Finaalista ei sitten jäänytkään paljoa kerrottavaa jälkipolville. Jalat ja pää betonia, vaikka aamulla molemmat toimivat kuin unelma. No, kausi jatkuu ja karavaani kulkee.

Jukola

Ensi viikolla on tiedossa kesäkuun kohokohta, Jukolan Viesti. Nouski oli 10milassa mukavasti 10., mutta koitamme pitää tavoitteet vain siinä, että parannamme viimevuotista 19. sijaa. Jo palkintopaikka (top25) kelpaisi mainiosti, sillä useana vuotena lähihistoriassa sekin on tehnyt tiukkaa. 10milassa juosseesta 10 miehestä piti pudottaa kolme, eikä manageriosastolla ollut helppoa valintojen suhteen.

Tässä Nouskin seitsemän voimamiestä Jukolaan:

1. Osuus 10,6 – 10,8 km: Mikko "Nuuttila" Knuuttila

10mila-joukkueen aloittaja, viime vuoden Jukola-ankkuri. Kovaa alkurynnimistä on harjoiteltu Trail-cupeissa.

2. Osuus 12,6 – 12,9 km: Aleksi "Karppi "Karppinen

Määräkuningas. Onko osuus kuitenkaan tarpeeksi pitkä? Hoikan miehen sisältä on paljastunut melkoinen taitosuunnistaja tämän kauden aikana.

3. Osuus 14,0 – 14,2 km: Eetu "Nausteri" Savolainen

Kylmähermoinen mies, joka juoksee maastossa kovempaa kuin ulkoinen olemus antaa ymmärtää. Vaati päästä pitkälle yöosuudelle.

4. Osuus 8,5 – 8,6: Vesa "Taanis" Taanila

Vihdoin ollaan tilanteessa, että on varaa heittää Vesku pitkän yöosuuden sijaan aamuyön lyhyille osuuksille. 10milassa juoksi oman osuutensa 2. nopeimman ajan. Nyt on kovemmassa kunnossa, mitenköhän käy? Taanila ei ole taantunut.

5. Osuus 8,7 – 8,8 km: Ville "Parkinson" Parkkinen

Viime syksyn pronssimitali SM-yöstä ei riittänyt paikkaan yöosuuksille, joten laitettiin hämärälle. Juoksee lujaa edelliseltä osuudelta tulleilla urilla.

6. Osuus 12,3 – 12,5 km: Mikhail "Misha" Mamleev

Konkari tuntuu vain paranevan nuorten miesten ympäröimänä. Juoksee edelleen oman osuuden top15 aikoja. Eniten urhelijan näköinen jätkä joukkueessa.

7. Osuus 16,4 – 16,6 km: Dimitry "Dima" Tsvetkov

Pisimmälle osuudelle pitkän matkan euroopanmestari. 4 vuotta sitten juoksi Vantaalla ankkuriosuuden nopeimman ajan. EM-kisat meni odotuksiin nähden huonommin. Olisiko kuntopiikki iskenyt Jukolaan..?

Ensi viikon sunnuntaina klo 7 jälkeen nähdään miten käy.

 


Menossa mukana


Nouski

A. Lamminmäki Oy

Kaukomaalaus Oy

Ocio Oy